Aanpak

Ben je bij mij aan het juiste adres? Bij coaching is het fijn als je bij een coach terechtkomt die bij je past. Die je begrijpt en niet oordeelt. Het moet klikken. Hebben wij een klik?
coach moniek breda

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek stellen we samen je doelen vast en maken we een plan van aanpak. We spreken af hoeveel sessies er nodig zijn om je doel te bereiken. Gemiddeld zijn dat er vijf tot zeven. Na de kennismaking beslis je of je verder gaat met een traject. 

Investering
Coaching wordt meestal niet vergoed door zorgverzekeraars. Vaak is een werkgever wel bereid in jou als werknemer te investeren. Een gelukkige werknemer is natuurlijk een productieve werknemer.

Ook als ondernemer is het mogelijk de kosten voor een coachingstraject als aftrekpost op te nemen in de belastingaangifte. Informeer over jouw persoonlijke situatie bij je werkgever, de belastingdienst of belastingadvisieur.

Tarieven 
Kennismakingsgesprek:  gratis
Sessietarief: (60 minuten) 85 euro  (btw vrijgesteld)

– Voor studenten of andere minder vermogenden heb ik in overleg een verlaagd tarief.

– Voor bedrijven maak ik graag een offerte op maat .

Locatie
De coachsessies vinden plaats in mijn coachruimte met rustgevend groen uitzicht in Breda, online, jouw thuis, buiten of op een kantoor. Het maakt niet uit waar, zolang jij je maar op je gemak voelt.

coachr ruimte breda

Waarom coachBAAR?

Van BAAR is mijn meisjesnaam en staat direct ook synoniem voor werkwijze waarop ik coach.

De B staat voor Bewustwording
Bewust van waar je nu staat en wat je wil bereiken.
Ik vraag door om tot de kern van je vraagstuk te komen: welke gedachten en emoties sturen jou, hoe voel je je bij de situatie en hoe ga je ermee om?

De A van Aanpakken.
Nu je weet waar je naar toe wilt, gaan wij kijken wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Waar heb je invloed op? Wat houdt je tegen? Welke kwaliteiten heb je en kun je inzetten om bij jouw doel te komen. Wat heb je nodig?

De 2e A staat voor Acceptatie
Jezelf accepteren met al je mooie en minder mooie eigenschappen. Accepteren wat je niet kunt veranderen. Leren omgaan met een nieuwe situatie. Je hebt niet altijd invloed op de situatie maar wel hoe je ermee omgaat.

De R staat voor Resultaat
Je komt niet voor niets naar coaching. Je hebt een doel en dat wil je bereiken. Ik help je daarmee door je de spiegel voor te houden. Soms confronterend. Soms met een glimlach maar altijd open, respectvol en zonder oordeel.

Staat deze werkwijze je aan? Neem dan contact met mij op voor een afspraak of meer informatie.

Monir
Referenties

Ervaringen

'Ik heb de gesprekken met Moniek als zeer prettig ervaren. Ik kreeg het gevoel dat ik 200% mezelf kon zijn. Ze wist de juiste vragen te stellen waardoor ik weer nieuwe inzichten over mezelf heb gekregen waar ik wat mee kan in de toekomst. Ze is rustig en heel toegankelijk en oordeelt totaal niet. Kortom, een fijne ervaring en na 5 gesprekken voel ik me weer zekerder over mezelf en kan ik pieker momenten omdenken of beperken. Ik kan haar coaching zeker aanbevelen!'

ST (VROUW 46 JAAR)​

"Het coachingstraject heeft mij vooral nieuwe energie, inzichten en ook weer vooruitzichten gegeven. Ik heb Moniek als een hele geïnteresseerde, lieve, plezierige en enthousiaste coach ervaren. Dit traject heeft mij in ieder geval veel gebracht. Ik wens Moniek dan ook heel veel succes en plezier."

PP (man 46 jaar)