Contact

Heb je zin om samen met mij aan de slag te gaan? Fijn! Je kunt via onderstaand formulier, whatsapp, mail of telefoon contact met mij opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen..

PRAKTIJK

Vriesdongen 51, 4819 EA Breda

Telefoon

06 16 27 4554

Email

moniek@coachbaar.com

Volg mij op
Stuur mij een bericht
Referenties

Ervaringen

coaching breda
"Na slechts een paar sessies besef je pas goed hoe moeilijk het is om rechtuit in je eigen spiegel te kijken en dan ook nog eens daarnaar te handelen. Althans, zo was het bij mij. Moniek heeft mij daarbij geholpen en mij geleid naar de richting die juist bleek: los komen uit mijn vertrouwde omgeving, een nieuwe uitdaging aangaan en een nieuwe carrièrestap maken. Ook toen de vertwijfeling (toch weer) toesloeg, was ze er voor mij. Dat was zó prettig, en dat maakt haar tot een echt betrokken coach. Heel fijn! Dank je wel hiervoor Moniek.

Jeanette (vrouw)

coaching breda
Moniek heeft mij geholpen met mijn coachvragen, soms was dit door middel van praktische tips en even logisch nadenken. Soms was dit juist door dieper op dingen in te gaan. Ik vond dit heel prettig, omdat ik meer inzicht kreeg in mijzelf, maar door de praktische tips kon ik ook gelijk aan de slag met mijn vragen. Moniek laat je soms echt even nadenken over waarom je bepaalde dingen doet en wat het allemaal bij je oproept. Waardoor je bewuster wordt van jezelf. Na het coachingstraject zit ik beter in mijn vel en heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen. Moniek is een fijne life coach, waarbij je jezelf kan zijn en op zijn tijd ook mee kan lachen. Hierdoor is een fijne sfeer tijdens de gesprekken en was het voor mij makkelijker om mezelf open te stellen.

EF (vrouw 26 jaar)