Life Coach Breda

life coach breda

Coachbaar praktijk voor life coaching

Enthousiaste, creatieve en authentieke life coach voor werk- en levensgeluk.

Ik ben Moniek Hop – van Baar, Life coach van Coachbaar, echtgenote van Chris en trotse mama van Jeep, Klaas en Walt.  

Als life coach focus ik mij op mensen uit de regio Breda die verandering willen, mensen die vaak veeleisend werk moeten combineren met de zorg voor hun gezin. Mensen die effectiever willen zijn op hun werk, met meer werkplezier en voldoening.  Ik breng diepgang, warmte en humor mee en je voelt je op je gemak. Wil je weten welke thema’s je bij mij terecht kunt? Bekijk de coachthema’s waar ik ervaring mee heb.

Coachbaar integratief Life coach
Mijn life coach praktijk is gevestigd op Vriesdongen 51 in de wijk Boeimeer in Breda. Je kunt makkelijk parkeren bij de praktijk of voor de deur op straat.

coach bij scheiding
LIFE COACHING DOOR COACHBAAR

Mijn manier van coachen is oplossingsgericht, positief, betrokken en daadkrachtig. Ik ben een gelijkwaardige gesprekspartner die je helpt bij het vinden van je eigen oplossingen en antwoorden. Lees meer

Referenties

Ervaringen

"Na slechts een paar sessies besef je pas goed hoe moeilijk het is om rechtuit in je eigen spiegel te kijken en dan ook nog eens daarnaar te handelen. Althans, zo was het bij mij. Moniek heeft mij daarbij geholpen en mij geleid naar de richting die juist bleek: los komen uit mijn vertrouwde omgeving, een nieuwe uitdaging aangaan en een nieuwe carrièrestap maken. Ook toen de vertwijfeling (toch weer) toesloeg, was ze er voor mij. Dat was zó prettig, en dat maakt haar tot een echt betrokken coach. Heel fijn! Dank je wel hiervoor Moniek.

Jeanette (vrouw)

Komt hier jouw ervaring?